fredag 8 juli 2011

Hemma igen efter Almedalen

Har gått igenom anteckningar och material som jag har med mig hem från dagarna i Almedalen. Somt kan sorteras bort och somt är inspirerande och användbart. Finns anledning att återkomma till när jobbet går igång igen 1 augusti.

Jag var på nästan alla seminarier som jag planerat och några till. Ett som jag inte uppmärksammat men som jag blev tipsad om av min partikollega Anne-Marie från Borås handlade om Mänskliga rättigheter (MR) och hur Västra Götalandsregionen som första och enda region i Sverige jobbar med detta. Anne-Marie bloggar om det här. Är en av idéerna jag ska följa upp.

Bland Fjärde storstadsregionens seminarier var det som handlade om Sveriges insats i Libyen det som jag minns allra mest trots många andra spännande.

Onsdagen var Folkpartiets dag i Almedalen. Jan Björklund höll ett mycket ideologiskt och engagerat tal. Han kom också till sin rätt vid "Efterfrågat" med Erik Blix och imitatören Göran Gabrielsson senare på kvällen.

Nu tar jag semester i tre veckor. Kanske blir det något inlägg någon regnig dag. Regnar det inte under dessa tre veckor återkommer jag i början på augusti.

Inga kommentarer: